Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF6290

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6290
Cod produs
8GHPCB50-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic Massey Ferguson MF6290 - fabricat la cel mai inalt nivel de catre renumitul producator Carraro! Calitatea materialului este superioara si eficienta componentei permite o utilizare pe termen lung in conditii de maxima siguranta. Iti va asigura eficient functionarea componentelor de transmisie. Ne poti solicita o oferta si apoi poti plasa comanda telefonic sau direct pe site. Te asteptam cumintei cu absolut toate informatiile de care ai nevoie!

Cand faci montajul componentelor te rugam sa retii cateva aspecte importante. Primul tine de rulmenti. Acestia trebuie inlocuiti in pereche. Asta va asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Recomandam o inlocuire a simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Fa acest lucru simultan cu schimbarea rulmentilor. Asiguri noilor piese o si mai indelungata si eficienta exploatare. Ca sa fii convins ca ai ales ce trebuie, iti oferim gratuit consultanta tehnica.

Rulment grup conic Massey Ferguson MF6290 - preocupa-te de tractorul tau!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF6290 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment grup conic Massey Ferguson MF6290 pe care il doresti!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura