Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF8250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF8250
Cod produs
YIE094BH-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic Massey Ferguson MF8250 - este in catalogul nostru la un pret foarte scazut! Cel mai bine ar fi daca ai cere oferta pentru a studia cu atentie toate informatiile pe care aceasta le ofera. Este important sa apelezi la calitatile acestei piese bine realizate. O piesa originala te scoate din impas si ramai in siguranta cu utilajul pentru multa vreme! Ai grija de tractorul tau si ofera-i un rulment original Carraro! Vei vedea ca pretul propus de noi este cel mai avantajos!

Partea interesanta apare abia acum. Nu stim cat de informat esti, asadar ne facem datoria sa primesti cat mai multe detalii. Acesti rulmenti se monteaza in pereche. Asiguri in acest fel o miscare de rotatie a pinionului de atac fara excentricitate fata de axa. Recomandam sa schimbi si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Daca inca nu esti convins de beneficiile pieselor sau de compatibilitatea cu tractorul tau, ai posibilitatea sa stai de vorba gratuit cu echipa de specialisti.

Rulment grup conic Massey Ferguson MF8250 - vei fi pe maini bune!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF8250 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest rulment grup conic Massey Ferguson MF8250 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura