Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF6480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF6480
Cod produs
A6WLRTKF-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Massey Ferguson MF6480 - creste randamentul, ba chiar si valoarea utilajului! Investeste inteligent si pe termen lung! Un mod destept de a trece cat mai rar pe la service, caci problemele tehnice se diminueaza simtitor. Vei alege acest rulment original Carraro si tractorul tau va depasi orice problema! Are nevoie de calitatile tehnice ale acestei componente de mare exceptie! Cere o oferta cat mai completa care sa-ti ofere informatiile necesare luarii deciziei!

Ca sa nu te impotmolesti la partea montajului. Iti dam cateva sfaturi utile. Sa montezi acesti rulmenti in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac nu trebuie sa inregistreze excentricitate fata axa. Sa nu cumva sa uiti de simeringul de la puntea din fata. Locul in care intra pinionul de atac in puntea din fata trebuie sa fie complet etansat! Mecanicii nostri sunt foarte buni si pot interveni cu service-ul mobil chiar si la punctul tau de lucru. Trebuie doar sa ne soliciti serviciul!

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF6480 - uiti de orice avarie!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF6480 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF6480 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura