Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF5710

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF5710
Cod produs
5YUKLBFM-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Massey Ferguson MF5710 - tona de calitati cara dupa el! Da, vine cu tot ce-i trebuie pentru ca este un reper original, fabricat in uzinele Carraro. Acest element joaca un rol esential in functionarea optima a componentelor de transmisie ale tractorului. Trebuie sa il comanzi chiar acum! Alege piesele de calitate superioara pentru utilajul tau si nu uita cat de important este ca acestea sa fie originale. Eficienta si rezista lor in timp este fenomenala!

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Sa inlocuiesti simeringul ce etanseaza puntea. Monteaza unul nou care sa etanseze locul intrarii pinionului de atac in puntea din fata. E simplu totul cand vii la noi! Informeaza-te gratuit! Suna-ne pentru mai multe informatii despre aceasta componenta. Este mai usor sa achizitionezi piese de schimb cand ai un specialist care sa te indrume pas cu pas!

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF5710 - e in cautarea tractorului tau!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF5710 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF5710 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura