Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF8240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF8240
Cod produs
7H02IKS5-IA
Out Of stock
Descriere
Un reper original Carraro te salveaza mereu! Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF8240 a fost fabricat in atelierele din Japonia ale marelui brand. Ce avantaje decurg de aici? O tona, dar nu e loc sa le scriem pe toate. Calitatea superioara a piesei este extraordinara. Nu vei duce lipsa de eficienta, iar exploatarea tractorului va fi realizata cu usurinta si in siguranta. Rulmentul este compatibil, iar testarea sa a fost facuta riguros!

Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Sa faci inlocuirea simeringului concomitent cu cea a rulmentilor. Vei etansa mult mai bine puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Probabil mai ai intrebari si este firesc sa fie asa. Stim cat de important este sa fii informat atunci cand faci o achizitie. Preferabil ar fi sa te asiguri ca faci o mentenanta profesionista a flotei de utilaje! Suna-ne acum!

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF8240 - sa te bucuri de calitate, dar si de pret!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF8240 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF8240 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura