Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF7480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF7480
Cod produs
U63MAJ8L-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un rulment nou? Alege sa-l comanzi pe cel din oferta noastra pentru ca are in pret foarte bun! Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF7480 este unul mai deosebit! Este absolut original, iar Carraro este cel care il produce in Japonia! Foarte eficient si extrem de rezistent, este investitia cea mai avantajoasa! Rulmentul se poate comanda cu usurinta de pe site sau telefonic. Vezi oferta si decide-te rapid! Sa stii ca vei avea si certificat de garantie. Il vei regasi alaturi de piesa in pachet!

Increzatori in piesa pe care ti-am propus-o, venim si cu sfaturi potrivite acestui tip de montaj. Rulmentii de acest fel se inlocuiesc in pereche. Pinionului de atac i se va asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa. Simeringul este de preferat sa se inlocuiasca tot acum. Etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac trebuie realizata optim. Orice nevoi mai ai cu privire la intretinerea echipamentului, sa stii ca suntem mereu alaturi de tine cu cele mai bune solutii tehnice!

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF7480 - piesa cu adevarat eficienta!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF7480 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF7480 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura