Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF465

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF465
Cod produs
5EN8L70S-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF465 este recomandarea specialistilor in domeniu. Sunt multe motive pentru care merita sa il alegi din oferta noastra. Ai calitate superioara, eficienta maxima si rezistenta lunga in timp. Plaseaza comanda chiar acum direct pe site sau sunand la numerele de telefon afisate. Piesa va ajunge la tine in decurs de o zi lucratoare si va avea alaturi si un certificat de garantie. E timpul sa te bucuri de beneficiile aduse de o componenta originala Carraro!

Comandarea de piese originale este o decizie inteleapta. Sa facem si din montaj o treaba inteleapta. In pereche ar trebui facuta montarea rulmentilor. Pinionului de atac i se va asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa. Inlocuirea simeringului este cea de a doua recomandare. El este un element care trebuie sa etanseze puntea din fata. Locul de intrare al pinionului de atac in punte trebuie etansat corect cu un simering nou.

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF465 - trebuie sa il montezi pe tractorul tau!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF465 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF465 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura