Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF2680

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF2680
Cod produs
8TAV9D3B-IA
Out Of stock
Descriere
Suntem siguri de recomandarile pe care ti le facem pentru ca in depozitul nostru avem doar piese de schimb de calitate superioara. Acest rulment grup conic Massey Ferguson MF2680 se numara printre piesele originale exceptionale fabricate de Carraro! Cere oferta noastra si descopera fiecare detaliu care prezinta interes. Daca mai ramai cu nelamuriri, nu-ti face griji! Ai mereu disponibil un serviciu care sa te ajute. Se numeste consultanta tehnica si este un serviciu absolut gratuit!

Ca sa afli toate detaliile care te intereseaza, cel mai bine este sa iei legatura cu noi. Pana ne suni, iti scriem chiar aici o serie de recomandari. E bine de stiut ca acest tip de rulment se monteaza in pereche. Un astfel de montaj asigura miscarea de rotatie optima a pinionului de atac. Mai, exact, nu va avea excentricitate sau joc fata de axa. Un mecanic bun iti va spune ca simeringul trebuie inlocuit. Doar unul nou poate etansa corect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment grup conic Massey Ferguson MF2680 - comanda-l direct de pe site!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF2680 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest rulment grup conic Massey Ferguson MF2680 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura