Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF2680

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF2680
Cod produs
RBME0HS7-IA
Out Of stock
Descriere
Mereu iti pregatim cele mai atractive oferte, iar rulmentul din imaginile alaturate se bucura de atentia noastra. Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF2680 este fabricat in Japonia din cele mai bune materiale! El apartine producatorului Carraro! Ne asiguram ca suntem aprovizionati constant cu toate componentele de care are nevoie echipamentul tau. Iar acest rulment merita sa faca parte din tractorul tau pentru ca este o piesa performanta!

Fiind destul de complicat sa faci interventia, este cel mai bine sa ne contactezi. Iti vom da si sfaturi pertinente. Iata doua dintre ele si aici! Unul este sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Pinionul de atac va avea o miscare lipsita de excentricitate fata de axa. Al doilea aspect tine de inlocuirea simeringului. Acesta este bine sa fie nou. Va etansa mult mai bine puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta componenta si despre modalitatile de intretinere, contacteaza-ne telefonic.

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF2680 - pentru un tractor plin de vitalitate!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF2680 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF2680 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura