Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF480
Cod produs
KTHFWM97-IA
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra se afla o piesa originala de exceptie! Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF480 se realizeaza in atelierele de mecanica ale renumitului brand Carraro. Utilajul tau va functiona din nou la parametrii optimi si nu vei mai avea probleme prea curand cu aceasta piesa. Ea este realizata din material extrem de rezistent in atelierele din Japonia. Daca ai un tractor Massey Ferguson MF480XTRA in dotare, poti comanda acest tip de rulmenti. Interventia va fi un succes garantat.

Ca sa nu intervii in aceeasi directie de prea multe ori, trebuie sa faci o treaba buna din start. Inlocuieste simultan rulmentii. Ei se monteaza in pereche pentru asigurarea miscarii de rotatie a pinionului de atac. Este esential ca aceasta miscare sa nu sufere excentricitate sau joc fata de axa. O inlocuire a simeringului vechi este benefic sa o faci tot acum. Cel nou va etansa locul de intrare al pinionului in puntea din fata. Ne poti suna oricand doresti pentru a face o programare la un service partener din tara.

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF480 - iti oferim si montaj daca doresti!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF480 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF480 pe care il doresti!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura