Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF470

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF470
Cod produs
IMBA9ZH3-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic Massey Ferguson MF470 - piesa produsa de Carraro! Durata de viata a componentei este crescuta si asta se datoreaza materialului de calitate folosit in compozitia sa. Acest lucru ofera, implicit, o crestere a performantei tractorului. Daca ai tractorul Massey Ferguson MF470XTRA si sufere si el din aceeasi cauza, sa stii sa ii poti servi si lui un rulment de acest fel. Compatibilitatea este garantata! Sa soliciti o oferta si apoi sa plasezi comanda. Expedierea piesei se face imediat!

Principala actiune in cadrul montajului este de a inlocui ambii rulmenti. Montarea lor in pereche promite asigurarea miscarii de rotatie a pinionului de atac. Mai clar, miscarea de rotatie nu va avea excentricitate fata de axa sau joc. O inlocuire a simeringului trebuie realizata tot acum. Cel nou va etansa puntea din fata la locul de intrare al pinionului despre care vorbeam mai devreme. Daca esti in cautarea unui mecanic iscusit, atunci da-ne un telefon si vei avea un service mobil trimis exact unde doresti!

Rulment grup conic Massey Ferguson MF470 - calitate la cote maxime!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF470 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic Massey Ferguson MF470 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura