Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF470

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF470
Cod produs
8RXCZLMF-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Massey Ferguson MF470 - ia-ma, ia-ma, ia-ma! Dar ia-l, odata! Piesa este exceptional prelucrata si este recomandarea specialistilor din domeniu. Ei iti spun ca, alegand sa comanzi o piesa originala Carraro, raresti vizitele la mecanic! Montarea componentei se face pe tractor pentru a asigura o functionare perfecta a elementelor de transmisie. Tractorul Massey Ferguson MF470XTRA este compatibil cu acest model de rulment, asadar poti comanda si pentru el! Suna acum!

Pana te hotarasti sa ne suni, iti vom mai da cateva informatii tehnice utile. Recomandarea principala este de a inlocui rulmentii simultan. Montarea in pereche asigura miscarea de rotatie a pinionului de atac. Nu va exista excentricitate fata de axa in timpul acestei miscari. Normal ar fi sa inlocuiesti si simeringul tot acum. Trebuie etansata corect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Contacteaza-ne daca esti interesat si de serviciul de montaj!

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF470 - material perfect in compozitia sa!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF470 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF470 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura