Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF455

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF455
Cod produs
Y15648TN-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic Massey Ferguson MF455 - e timpul sa intervii cu o piesa buna! Eficienta se numara printre multiplele calitati pe care piesa le are! Ne incredem in acest produs, iar recomandarile specialistilor ne asigura ca acest rulment va asigura functionarea perfecta a tractorului. Poti monta rulmentul si daca ai in dotare un tractor Massey Ferguson MF455XTRA ce necesita acest tip de interventie. Vei vedea ce rezultate fabuloase vei obtine folosind o piesa originala Carraro!

Pana sa plasezi comanda, sa te uiti pe urmatoarele randuri scrise. Vei gasi cateva ponturi de prelungire a utilizarii componentelor. Vei face cel mai corect montarea daca inlocuiesti simultan rulmentii. Asiguri pinionului de atac o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa. Recomandabil este sa inlocuiesti si simeringul. Folosind un simering nou, vei etansa corect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Nu-ti bate capul cu gasirea mecanicului priceput si a service-ului potrivit. Noi suntem la un apel distanta!

Rulment grup conic Massey Ferguson MF455 - pretul este incantator!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Massey Ferguson MF455 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment grup conic Massey Ferguson MF455 pe care il doresti!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura