Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF455

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF455
Cod produs
205BUAFY-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF455 este cea mai buna alegere cand echipamentul tau nu mai da randamentul de care ai nevoie pentru buna desfasurare a activitatii tale! Incearca aceasta componenta fabricata in Japonia si nu o sa-ti para rau! Produsul fabricat de Carraro face acest lucru pentru ca este prelucrat excelent si este foarte rezistent in timp. Poti monta acest rulment si pe tractorul Massey Ferguson MF455XTRA pentru ca exista compatibilitate perfecta!

Inainte de a plasa comanda, ar mai fi de aflat informatii cruciale despre componenta aceasta. In pereche ii place ei sa fie montata. Scopul montarii simultane este de a asigura o miscare de rotatie corecta pinionului de atac. Aceasta miscare nu trebuie sa prezinte nicio clipa excentricitate fata de axa, nici joc. Si bine ar mai fi daca inlocuiesti si simeringul. Odata cu rulmentii trebuie sa aiba loc actiunea. Astfel, vei sigila corect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac Massey Ferguson MF455 - pretul sau este o incantare!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Massey Ferguson MF455 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest rulment pinion atac Massey Ferguson MF455 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura