Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate buldoexcavator Komatsu WB156

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB156
Cod produs
MAJQ9PIY-IA
Out Of stock
Descriere
Incearca sa privesti lucrurile cu optimism! Nu e placut sa se defecteze ceva, nu e placut sa cauti solutii! E multa bataie de cap atunci cand tu esti cu alte treburi in plan. Dar daca vii si ne ceri ajutorul, va fi mult mai simplu! Acest rulment pinion atac spate Komatsu WB156 original, fabricat de Carraro nu te va dezamagi! Fiind din material foarte rezistent, va asigura functionarea utilajului! Buldoexcavatoarele Komatsu WB156-5 si Komatsu WB156PS-5 vor inregistra si ele performante cu ajutorul acestui rulment!

Poti solicita oricand doresti o oferta. Pana atunci, iti mai dam cateva detalii tehnice ce te vor ajuta sa faci o reparatie reusita. Inlocuieste in pereche rulmentii. Asigurand o miscare de rotatie corecta pinionului de atac, va fi mult mai bine. Nu va mai exista excentricitate sau joc fata de axa. La fel de esentiala este si inlocuirea simeringului. Cand inlocuiesti rulmentii, sa-l schimbi si pe el. Unul nou va etansa mult mai eficient puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac spate Komatsu WB156 - Carraro este numele ce-ti incanta utilajul!
Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB156 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac spate Komatsu WB156 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura