Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte fata buldoexcavator Komatsu WB146

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB146
Cod produs
TU3MA0PZ-IA
Out Of stock
Descriere
Noi suntem locul unde poti gasi mereu cele mai bune solutii pentru buna functionare a utilajului tau. Profita cu incredere de bunurile si serviciile de cea mai inalta calitate pe care ti le oferim! Gasesti la noi acest rulment pinion atac fata Komatsu WB146 performant! Avem un stoc permanent de componente originale Carraro, create si fabricate pentru a aduce performanta echipamentului tau. Buldoexcavatoarelor Komatsu WB146-5 si Komatsu WB146PS-5 li se poate face o inlocuire a componentei uzate cu acest tip de rulment!

Ca sa profiti de pe urma investitiei, trebuie sa te concentrezi si pe montaj. Alege sa-i montezi in pereche! Inlocuirea rulmentilor deodata va fi mult mai benefica miscarii de rotatie a pinionului de atac. Miscarea aceasta va fi lipsita de excentricitate sau joc fata de axa. Iar despre simeringul de la punte, acesta trebuie sa dispara urgent. Inlocuieste-l cu unul nou care sa etanseze puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Poti sa te sfatuiesti gratuit cu un consultant tehnic!

Rulment pinion atac fata Komatsu WB146 - componenta produsa in Japonia!
Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Acest rulment pinion atac punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB146 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest rulment pinion atac fata Komatsu WB146 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura