Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune Carraro 148795

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
4Q35S7G2-AS
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este locul potrivit in cazul in care te hotarasti sa investesti smart si pe termen lung! Ne bucuram sa fim administratorii unui asemena univers tehnic care da sansa fiecaruia sa beneficieze de o munca neintrerupta! Acest lucru se datoreaza serviciilor noastre inedite si nu in ultimul rand, pieselor noastre originale si calitative cum este acest disc frictiune Carraro 148795 din gama Carraro !
Am mentionat despre serviciile care vin in intampinarea fiecaruia atunci cand vrea sa-si sustina activitatea! Operatorii nostri din cadrul serviciului de consultanta au un catalog de informatii iar agentii din cadrul serviciului de asistenta tehnica sunt umarul pe care sa te sprijini cand necazurile te gasesc pe teren!

Promoveaza calitatea superioara cu acest disc frictiune Carraro 148795 si exploateaz-o!
Prin aceasta alegere te-ai asigurat ca investitia ta nu se va duce pe apa sambetei si ca noi suntem o comunitate pentru care superficialul este de domeniul fantasticului. Convinge-te cu aceasta piesa care va transmite cuplul de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice.

Nu lasa sa-ti scape nimic!
Credeai ca te lasam la jumatatea drumului? Completeaza-ti traseul alegand sa te informezi ca la carte si beneficiaza de cateva sfaturi! Alaturi de operatorii nostri vei avea raspuns la orice nelamurire, ti se vor impartasi cateva detalii legate de intretinerea utilajului, vei primi cele mai bune ponturi cu privire la momentul montajului!

Iti oferim garantie pentru fiecare produs in parte! Acest disc frictiune Carraro 148795 dispune de o garantie de 6 luni in eventualitatea defectiunilor din fabrica! Certificatul iti va fi livrat alaturi de factura!

Ne miscam eficient! Asta pentru ca nu-ti putem tine activitatea pe repaus! Iti livram acest disc frictiune Carraro 148795 in cel mai scurt timp, oriunde in tara! Trebuie doar sa ne accesezi datele de contact!

Cand vine vorba de montaj, trebuie sa te gandesti ca este un proces complex care trebuie realizat intr-o maniera profesionala! Tentatia improvizatiei este ademenitoare insa nu te lasa atras! Tine la investitia ta si apeleaza la un loc specializat!

Specificatii tehnice:

• La interior are 15 dinti
• Grosime = 6mm
• Diametru = 290mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura