Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Hurlimann XL 175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL 175
Cod produs
IHG58AEJ-IA
Out Of stock
Descriere
Recunoaste si tu ca in catalogul nostru gasesti cele mai bune piese de schimb! Un rulment pinion atac Hurlimann XL 175 de maxima calitate nu se gaseste pe toate drumurile! Este un produs de origine! Carraro il fabrica in Japonia la inalte standarde de calitate asa cum ne-a invatat de-a lungul timpului! Materialul bun ajuta la cresterea performantei acestui produs. El va reusi sa ajute la functionarea optima a transmisiei tractorului! Cere-ne o oferta si iti vom dezvalui toate detaliile.

Ai mare grija la montaj, sa-l faci exact asa cum trebuie! Ajuti in acest sens daca montezi rulmentii in pereche. Asiguri pinionului de atac o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa. Importanta simeringului nu trebuie diminuata. El se inlocuieste pentru a etansa corect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Timpul tau este pretios iar noi ne oferim sa-ti preluam grijile si preocuparile legate de siguranta. Contacteaza-ne si iti oferim gratuit serviciul de consultanta tehnica.

Rulment pinion atac Hurlimann XL 175 - rezistenta sa este incomparabila!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Hurlimann XL 175 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment pinion atac Hurlimann XL 175 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura