Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Hurlimann XL 155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL 155
Cod produs
8MGFV0U5-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac Hurlimann XL 155 va asigura o functionare perfecta a tractorului tau! Este cel mai bun moment sa-i oferi o piesa originala. Si nu una oricare, ci fabricata in atelierele din Japonia de catre Carraro! Elementul de transmisie prezentat aici este foarte eficient si va face fata solicitarilor vreme indelungata. Daca il comanzi astazi, il poti avea chiar maine. Ne asiguram in permanenta ca avem stocul aprovizionat cu suficiente exemplare.

In pereche este cel mai bine sa montezi acesti rulmenti. Asigurarea miscarii de rotatie a pinionului de atac este foarte importanta. Aceasta nu trebuie sa aiba excentricitate sau joc fata de axa. La fel de important este sa inlocuiesti simeringul. Acesta etanseaza locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Te ajutam cu montaj profesionist! In cadrul serviciului gratuit de consultanta ai acces la toate informatiile necesare! Chiar si montajul il putem face noi pentru ca avem mecanici foarte buni si service mobil!

Rulment pinion atac Hurlimann XL 155 - iti oferim toate detaliile! Suna-ne acum!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Hurlimann XL 155 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac Hurlimann XL 155 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura