Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Hurlimann XM 125

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XM 125
Cod produs
UY2439RQ-IA
Out Of stock
Descriere
Uzura rulmentului este fireasca dupa un anumit timp, dar ai grija ce-i alegi in continuare tractorului tau! Pentru el, special, avem un rulment pinion atac Hurlimann XM 125 foarte potrivit! Este confectionat din cel mai bun material! Acest lucru va creste rezistenta in timp a produsului si exploatarea utilajului se va face in conditii de siguranta. Ca sa nu mai spunem ca va proteja componentele de transmisie! Alege produsul original, fabricat de Carraro in uzinele din Japonia!

Nu te ingrijora nici in privinta montajului. Echipa noastra are mecanici priceputi care se pot deplasa oricand la tine si au posibilitatea sa remedieze orice tip de avarie! Montarea acestor rulmenti se executa in pereche. Este modul cel mai sigur de a asigura o miscare de rotatie corecta pinionului de atac. Aceasta miscare nu trebuie sa aiba excentricitate fata de axa. Schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata la intrarea pinionului de atac este recomandata.

Rulment pinion atac Hurlimann XM 125 - produs in uzinele renumite din Japonia!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Hurlimann XM 125 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest rulment pinion atac Hurlimann XM 125 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura