Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Hurlimann XL 150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL 150
Cod produs
RC1GFLNP-IA
Out Of stock
Descriere
Ca sa poti beneficia de o activitate linistita si lipsita de riscuri cu tractorul, alege o piesa buna! Un rulment pinion atac Hurlimann XL 150 reprezinta cea mai fericita decizie! Acest articol este un reper original Carraro! Calitate superioara garantata! Materialul este extraordinar de rezistent, iar prelucrarea excelenta va ajuta la buna functionare a componentelor de transmisie! Poti comanda rulmentul prin telefon, e-mail sau direct pe site-ul nostru.

Am vrea sa-ti mai spunem ca ar fi bine sa montezi acesti rulmenti in pereche. Asigurarea miscarii de rotatie a pinionului de atac fara excentricitate fata de axa este foarte importanta. Necesara este si inlocuirea simeringului. El este extrem de util in etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici vei putea alege componentele perfect compatibile cu utilajul tau. Nu ezita sa ne ceri ajutorul cu montajul pieselor comandate sau alt tip de interventii.

Rulment pinion atac Hurlimann XL 150 - produs original inegalabil!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Acest rulment pinion atac pentru tractor Hurlimann XL 150 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Acest rulment pinion atac Hurlimann XL 150 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura