Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac punte fata tractor Hurlimann XL 185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL 185
Cod produs
SW8FNEJI-R
Out Of stock
Descriere
Simering pinion atac punte fata pentru tractor Hurlimann XL 185 este fabricat in Italia si este original Carraro. Se poate monta si pe Hurlimann XL 185 Hi Level si Hurlimann XL 185 DCR

Recomandam acest simering datorita faptului ca etansarea pe care o asigura este pe termen lung. Astfel, reparatia va fi mai durabila, in comparatie cu una in care se foloseste o piesa care nu este originala.

Un alt motiv pentru care piesa este foarte importanta este faptul ca acest simering pinion atac Hurlimann XL 185 are rolul de a asigura etansarea carcasei puntii la locul de strapungere al pinionului de atac.

Comanda se face fie sunand la numarul afisat, fie completand formularul de pe site-ul nostru.

Pentru alegerea oricarei piese noi, iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Garantia dureaza 6 luni, din momentul achizitiei.

Livrarea se face in toata tara si coletul ajunge in doar doua zile lucratoare. Mai mult, poti verifica continutul pachetului inainte de achitarea sumei. Plata se poate face ramburs. Pentru cazul in care doresti sa ridici pachetul personal, te asteptam chiar in ziua in care ai dat comanda la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montajul si reparatia se pot face foarte usor acum: tot ce ai de facut este sa contactezi departamentul tehnic iar ei te vor pune in legatura cu mecanicii nostri colaboratori ce vin direct la locul in care se afla utilajul tau.

Specificatii tehnice:
Diametru interior: 65 mm
Diametru exterior: 92 mm
Inaltime 1: 10 mm
Inaltime 2: 15 mm
Material: FPM (cauciuc fluorurat)

Codul produsului este: SW8FNEJI-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura