Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Hurlimann XL 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann XL 160
Cod produs
DE4CF6P0-IA
Out Of stock
Descriere
Suntem incantati sa te intalnim pe site-ul nostru! Iar daca tot ai venit, iti prezentam un rulment pinion atac Hurlimann XL 160 extraordinar! Daca te intrebi cui apartine aceasta creatie tehnica, sa stii ca este celebra companie Carraro! Cei de la Carraro fabrica acest produs in Japonia. Este o piesa originala de maxima calitate! In compozitie are un material de calitate superioara ce ofera rezistenta crescuta in fata uzurii. Tractorul tau va aprecia acest element de transmisie!

Montarea rulmentilor este preferabil sa o faci in pereche. Functionarea pinionului de atac este foarte importanta. Acesta trebuie sa aiba o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa. Sa nu cumva sa sari etapa inlocuirii simeringului. El va etansa corect puntea din fata la intrarea pinionului de atac. Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici vei putea alege un rulment perfect compatibil cu utilajul tau. Avem cei mai buni mecanici! Le poti cere sa te sprijine cu montarea pieselor!

Rulment pinion atac Hurlimann XL 160 - iti propunem o piesa fantastica!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Hurlimann XL 160 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Hurlimann XL 160 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura