Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate buldoexcavator  Fermec 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 820
Cod produs
LZ1NCDOJ-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic spate Fermec 820 este necesar in clipa asta pentru ca echipamentul tau sa functioneze din nou optim! Noi iti oferim o piesa originala Carraro! Maximul de eficienta, asta-i clar! Nu ai unde sa te duci si sa obtii aceleasi calitati tehnice de la o piesa din aceeasi categorie cu el! Este unic, prelucrat impecabil, cu extrem de multa atentie la cel mai mic detaliu! Va fi o placere sa-ti exploatezi utilajul in siguranta din nou! Trebuie sa vezi oferta detaliata!

Te intampinam cu profesionistii care-ti stau mereu la dispozitie! Ei te sfatuiesc sa schimbi rulmentul in pereche. Miscarea de rotatie a acestuia va fi lipsita de excentricitate fata de axa. Evident, nu uita de simering. Acest element etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. El trebuie inlocuit odata cu schimbarea rulmentilor! Respectand aceste reguli, iti intretii corect utilajul! Vei putea sa beneficiezi cu adevarat de calitatile componentelor, dar si ale utilajului!

Rulment grup conic spate Fermec 820 - toti specialistii il recomanda!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Rulment grup conic punte spate pentru buldoexcavator Fermec 820 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic spate Fermec 820 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura