Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate buldoexcavator Fermec 660

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 660
Cod produs
XRQ2AENK-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic spate Fermec 660 - o piesa ce poarta cu mandrie numele Carraro! Rulmentul ales din oferta noastra iti ofera siguranta in timpul manevrarii echipamentului. Iti ofera siguranta ca nu vei face mii de drumuri la service ca sa rezolvi fix aceeasi avarie. Vei avea in sfarsit pace in timp ce iti desfasori activitatea! Performanta adevarata se atinge atunci cand achizitionezi piese de calitate superioara, originale! Comanda acest produs si vei fi mai mult decat incantat de rezultatele obtinute cu el!

Primesti gratuit din partea departamentului nostru tehnic suportul necesar. Mai mult, iti dam si multe sfaturi utile la montaj. Rulmentii trebuie inlocuiti in pereche pentru a asigura functionarea corecta a pinionului de atac. De preferat ar fi sa nu treci cu vederea simeringul ce etanseaza puntea din spate la intrarea pinionului de atac. El trebuie inlocuit tot acum. Ca sa nu te chinui cu partea de montaj prea tare, ne poti contacta pe noi! Iti trimitem la punctul tau de lucru service-ul mobil care va face aceasta interventie imediat!

Rulment grup conic spate Fermec 660 - profita de un pret rentabil!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment grup conic punte spate pentru buldoexcavator Fermec 660 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment grup conic spate Fermec 660 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura