Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate buldoexcavator Fermec 750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 750
Cod produs
4G2K61IV-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic spate Fermec 750 - este in oferta noastra si nu trebuie sa il ratezi! Acesta este momentul cand spui DA! unei piese bune! Este piesa originala Carraro care te va salva! Pe tine de batai de cap pe la mecanici, iar pe buldoexcavator de rusine! Iata de ce nu putea el sa-ti arate de ce este in stare! Nu-l lasa rulmentu’-n in pace! Acum, daca faci inlocuirea piesei uzate, vei vedea ce bijuterie de utilaj aveai de fapt! O piesa originala rezistenta si eficienta ca aceasta poate readuce performanta in discutie!

Sfatul nostru este schimbi in pereche acesti rulmenti. Vei asigura o miscare lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Foarte bine este sa inlocuiesti si simeringul ce etanseaza puntea din spate la intrarea pinionului de atac. Interventia va fi perfecta! Consilierii nostri au multe solutii ingenioase si le place sa stea de vorba cu fiecare client in parte. Asadar, sa ne contactezi! Iti putem face legatura cu mecanicii nostri! Montajul corect al componentelor le va creste si mai mult rezistenta in timp!

Rulment grup conic spate Fermec 750 - o multime de motive ca sa il alegi!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Rulment grup conic punte spate pentru buldoexcavator Fermec 750 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment grup conic spate Fermec 750 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura