Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate buldoexcavator Fermec 640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 640
Cod produs
G6WVBK37-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic spate Fermec 640 - ai incredere in el ca isi va face treaba cu succes! Ai incredere in el pentru ca reprezinta recomandarea specialistilor. Este o piesa de schimb creata in atelierele Carraro! Tara de provenienta este Japonia. Locul in care standardele de calitate se respecta intocmai. Este o piesa foarte rezistenta si eficienta sa va creste randamentul buldoexcavatorului. Cere o oferta completa si apoi poti plasa comanda linistit ca ai luat decizia corecta!

Cand specialistii sunt alaturi de tine in timp ce faci astfel de achizitii, esti convins ca totul se va termina cu bine. Avaria utilajului tau va fi remediata imediat! Ba chiar si mai repede, daca ceri ajutorul mecanicilor nostri. Te ajutam si cu sfaturi foarte bune! Monteaza acest rulment in pereche, astfel, miscarea de rotatie a pinionului de atac se va face fara excentricitate fata de axa. Apoi, inlocuieste simeringul ce face etansarea puntii din spate la locul de intrare al pinionului de atac!

Rulment grup conic spate Fermec 640 - spune DA! unei piese bune!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment grup conic punte spate pentru buldoexcavator Fermec 640 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic spate Fermec 640 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura