Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata buldoexcavator Fermec 660

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 660
Cod produs
G4KX7MUN-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic fata Fermec 660 este piesa de cea mai inalta calitate din categoria sa! Rulmentul este 100% original Carraro. Este fabricata in Japonia, din cele mai rezistente materiale. Acest fapt garanteaza ca o vei putea exploata o perioada indelungata de timp. Vei fi lipsit de probleme tehnice la transmisie. Pentru comenzi, suntem disponibili la telefon, prin e-mail sau poti completa scurtul formular pus la dispozitie pe site-ul nostru.

Rulmentul se va monta in pereche. Vei face asta pentru a asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Se recomanda si inlocuirea simeringului ce etanseaza puntea din fata. Mai exact, la locul de intrare al pinionului de atac in punte. In acest fel, noile piese vor rezista si mai mult timp. Mai multe detalii afli de la colegii nostri din cadrul departamentului tehnic, intotdeauna incantati sa te ajute. Consultanta tehnica este complet gratuita, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Rulment grup conic fata Fermec 660 - pret bun, calitate maxima, rezistenta crescuta!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Rulmentii sunt in garantie jumatate de an, timp in care pot fi inlocuiti gratuit, in cazul intampinarii de probleme legate de o fabricatie defectuoasa. Certificatul de garantie pentru acest rulment grup conic punte fata pentru buldoexcavator Fermec 660 se va afla in colet.

Iti aducem produsele comandate acasa, in cel mai scurt timp posibil, oriunde te-ai afla in tara. Poti veni, totodata, si ridica acest rulment grup conic fata Fermec 660 direct de la sediul nostru, daca este o varianta mai convenabila pentru tine. Iti oferim, in primul caz, avantajul de a putea deschide coletul si de a verifica starea piesei inainte de a plati, pentru a fi sigur ca totul este in ordine.

Ai incredere in noi in privinta montajului si nu iti va parea rau! Mecanicul pe care ti-l vom trimite este profesionist si ajunge rapid la punctul tau de lucru. Montam rulmentii cu ajutorul unei prese mecanice, care are rolul de a ii proteja. Loviturile de ciocan nu sunt recomandate, intrucat pot scurta considerabil durata de exploatare a noilor piese. Suntem alaturi de tine si pentru alte interventii, asa ca suna-ne acum ca sa afli toate detaliile!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura