Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron M610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron M610
Cod produs
1BACEPVF-IA
Out Of stock
Descriere
Cum sa nu te surprindem noi de fiecare data cu o piesa buna! Mereu avem cate una atragatoare care sa merite sa fie comandata! Acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron M610 ar putea fi al tractorului tau! In cel mai scurt timp primesti piesa la adresa pe care ne-o comunici. Este piesa perfecta din multe puncte de vedere! Este de calitate superioara, fiind originala Carraro. Este fabricata in Japonia din cele mai bune materiale. Este componenta fiabila pe ale carei calitati te poti baza.

Mult timp te vei bucura de aceste componente daca le asiguri montarea optima. Acest motaj este foarte important! Rulmentii sunt montati in pereche de obicei. Astfel, miscarea de rotatie a pinionului de atac se realizeaza fara excentricitate fata de axa. Inlocuirea simeringului de la puntea din fata este absolut necesara. Locul de intrare al pinionului de atac in punte trebuie sa fie etans! Daca doresti sa ne suni pentru mai multe lamuriri, te rugam sa o faci! Nu te va costa nimic! Consultanta este gratuita!

Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron M610 - primesti detalii oricand le soliciti!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron M610 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron M610 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura