Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron M410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron M410
Cod produs
RDG9LMFE-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron M410 - o achizitie ce nu trebuie ratata! Alege un produs original Carraro si vei fi multumit in sfarsit ca ai parte de calitate superioara. Piesa de schimb se fabrica in Japonia. Este special gandita pentru a obtine performante cat mai mult timp cu tractorul. Cresterea randamentului sau va fi asigurata. Piesa este foarte bine prelucrata din cel mai bun material. In oferta se regasesc toate detaliile care te intereseaza. Solicita acum una!

Si ai ajuns la etapa care tine de montaj. Aici trebuie sa cunosti cateva lucruri. In primul rand ca acesti rulmenti se inlocuiesc simultan. Actiunea aceasta asigura pinionului de atac o miscare de rotatie care nu prezinta excentricitate fata de axa. Simeringul ce etanseaza puntea din fata, la locul de intrare al pinionului de atac, trebuie inlocuit! Iara daca tot mai sunt treburi nelamurite, fie ca e despre piesa, fie ca e despre utilaj, ia legatura cu noi.

Rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron M410 - componenta de calitate pe care o cautai!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Deutz Fahr Agrotron M410 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Deutz Fahr Agrotron M410 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura