Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pentru autogreder Fiat-Allis FG70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat-Allis FG70
Cod produs
JMPU5XTH-AS
Out Of stock
Descriere
Suntem incantati ca ai facut aceasta alegere! Aceasta curea autogreder Fiat-Allis FG70 a fost conceputa pentru a face fata socurilor si intensitatii presiunii intr-o zi de munca! Utilajul se va bucura de o functionare optima iar economiile tale vor fi pastrate la loc sigur mai mult timp! Atunci cand alegem si sugeram o piesa, ne gandim la toate aspectele din care tu sa ai de castigat!
Nu exista nici un substitut al eficientei in munca! Mai ales in aceste zile in care tehnologia avanseaza considerabil! Fii deschis catre noi tehnici de intreprindere daca vrei sa-ti duci afacerea la un nou nivel! Agentii nostri consultanti sunt mereu pe faza atunci cand un client isi doreste sa deprinda noi metode de operare! Nu te costa nimic sa ne abordezi!

Cu aceasta curea autogreder Fiat-Allis FG70 ai garantia rezistentei in zilele pline!
Orice piesa de schimb difera, fiindu-i atribuit un rol specific si bine stabilit! Rol pe care trebuie sa si-l indeplineasca in cel mai eficient si sigur mod! Inca un motiv pentru care iti sugeram aceasta curea! Puterea va fi transferata de la motor la pompa hidraulica exact asa cum trebuie! Lasa calitatea sa-si faca simtita prezenta!

Fii deschis noutatilor!
Pune deoparte stereotipurile sau orice informatie superficiala si extrage-ti toate datele necesare dintr-o sursa sigura! Aceasta sursa este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta! Agentii care administreaza acest serviciu te vor lamuri cu privire la noile tendinte tehnice si te vor ajuta sa faci o selectie compatibila! Nu doar ca vei da lovitura cu piesa ideala pentru utilajul tau, dar vei primi si cateva din sugestiile tehnice care vor contribui la eficienta in munca!

Garantie? Ai toata garantia de care ai nevoie! Aceasta curea pentru autogreder Fiat-Allis FG70 dispune de o garantie de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica! Vei regasi certificatul produsului alaturi de factura!

Cum am putea abuza de timpul tau? Suntem aici pentru a simplifica lucrurile, asa ca iti livram aceasta curea autogreder Fiat-Allis FG70 in 24 de ore! Daca ai ales sa ne contactezi si sa plasezi comanda, iti garantam promptitudine!

Cand vine vorba de momentul montajului, trebuie sa alegi responsabil si practic! O piesa montata superficial va afecta sanatatea utilajului, timpul tau si investitia facuta! Alege sa asamblezi piesa intr-un atelier de specialitate sub supravegherea unor profesionisti! Spune hotarat NU improvizatiilor si alege ca un profesionist!

Specificatii tehnice:
• 8 randuri de intarituri ( excrescente )
• Lungime de 1505 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura