Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pentru motor Cummins ISL8.9

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins ISL8.9
Cod produs
SDU9N0YZ-AS
Out Of stock
Descriere
Fiind un domeniu in care dificultatile isi pot face cu usurinta aparitia, iti aducem la cunostinta ca depozitul nostru este complet echipat cu cele mai sigure resurse! Aceasta curea motor Cummins ISL8.9 este un exemplu concret al calitatii superioare! Indiferent de necesitatea utilajului tau, cu siguranta vei gasi pe rafturile noastre exact ceea ce cauti! Esti bine venit in lumea noastra tehnica! Adu-ti si utilajul cu tine!
Timpul e gratuit dar e nepretuit. Nu il poti stapani, dar il poti utiliza. Asigura-te ca-l folosesti in avantajul tau! Mai ales atunci cand oportunitatile se ivesc! Beneficiaza de ajutorul expertilor din industrie si ghideaza-te dupa indicatiile lor! Agentii nostri consultanti te asteapta in orice moment sa ii abordezi! Iti vom impartasi cele mai recente informatii tehnice care sa rezoneze cu afacerea ta!

Calitate si performanta cu aceasta curea motor Cummins ISL8.8 rezistenta!
Investitia si timpul tau sunt in joc, asa ca trebuie sa te orientezi de fiecare data catre tot ce este mai bun! Alege o piesa care va rezista socurilor si va functiona in parametri ideali! O astfel de piesa este aceatsa curea care va asigura transferul de la motor la pompa hidraulica intr-o maniera sigura si performanta!

Ne suni si afli ce ai nevoie!
Calitatea nu se refera doar la piesele de schimb, ci si la serviciile pe care le oferim! Iar cel mai abordat este serviciul gratuit de consultanta! Este serviciul care a facut lumina de multe ori in multe cazuri si care a indrumat multi clienti catre succes! In primul rand, ai garantia ca alegi piesa compatibila si ca sanatatea sa va fi mentinuta de un montaj optim! De asemenea, te vei bucura de un plan autentic de intretinere!

Ai garantie la tot pasul cu noi! Nu ai de ce sa-ti faci griji in cazul defectiunilor din fabrica! Aceasta curea pentru motor Cummins ISL8.9 are o garantie de 6 luni de zile! Certificatul produsului se va afla in colet, alaturi de factura!

Timpul e singurul lucru pe care il avem cu totii in comun dar fiecare il foloseste diferit. Noi il folosim in avatajul clientului! Dovada este faptul ca aceasta curea motor Cummins ISL8.9 va ajunge la tine in doar 24 de ore de la comanda! Daca ne contactezi, ne organizam si te ajutam sa-ti reiei activitatea instant!

Montajul este cheia intretinerii calitatii piesei! De aceea, sugeram cu fermitate fiecarui client sa realizeze aceasta manopera intr-un atelier de specialitate! Odata montata de specialisti, ai siguranta ca piesa a fost amplasata corect si ca nu i-a daunat in vreun fel! Nu te lasa prada zvonurilor cum ca improvizatiile sunt convenabile!

Specificatii tehnice:
• 8 randuri de intarituri ( excrescente )
• Lungime de 1505 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura