Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pentru motor Cummins ISC8.3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins ISC8.3
Cod produs
EVBAR6JX-AS
Out Of stock
Descriere
Utilajul este cel pe care contezi in plin sezon de munca! Acest vehicul complex depinde exclusiv de piese de schimb calitative! Iti recomandam cu toata inima aceasta curea motor Cummins ISC8.3 intrucat reprezinta o astfel de piesa! Este o creatie moderna care indeplineste criteriul esential al rezistentei indelungate! Doar astfel de produse poti procura de la noi! Utilajul tau va deveni mai performant ca niciodata!
Nimic nu este o pierdere de timp daca folosesti experienta in avantajul tau! Experienta care vine doar in urma depasirii anumitor obstacole! Nu te descuraja daca intampini diverse probleme si da-ne voie sa te ajutam sa devii un adevarat expert! Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si vei deprinde tot felul de tactici prin care sa-ti sustii munca!

Obtii rezultate imediate cu aceasta curea motor Cummins ISC8.3 noua!
Este normal sa iti doresti ca performanta sa se ridice la nivelul investitiei sau chiar peste! La urma urmei, este vorba despre banii si timpul tau! Lucru asigurat daca alegi sa achizitionezi aceasta curea! Este un element hidraulic care are rolul de a transfera puterea de la motor la pompa hidraulica si care o va face in cel mai performant mod constant!

Fii deschis noutatilor si rezultatele isi vor spune cuvantul!
Suntem profesionisti in ceea ce realizam! Tocmai pentru a ne asigura ca ne ajutam clientii cum trebuie, am infiintat serviciul de consultanta! Acesta este prilejul perfect prin care sa afli cele mai actuale informatii de pe piata! In prima instanta ne vom asigura ca faci selectia corecta a piesei iar ulterior iti vom intocmi un plan personalizat de intretinere! Acesta trebuie aplicat precum o rutina zilnica!

Siguranta este pe primul loc! In orice context, in orice domeniu! Nu lasam loc intrebarilor as aca te informam ca aceasta curea pentru motor Cummins ISC8.3 dispune de o garantie de 6 luni! Nu ai de ce sa te ingrijorezi daca sesizezi vreo defectiune din fabrica!

Exista un singur lucru mai important decat timpul nostru si anume cum petrecem acest timp. Noi il petrecem in avantajul nostru si al tau! Ai accesat datele de contact si ai plasat comanda? Aceasta curea motor Cummins ISC8.3 va ajunge la destinatie in numai 24 de ore! Iti vei putea relua activitatea curand!

Acesta este un moment decisiv pentru piesa achizitionata! De tine depinde daca vei alege sa ii pui in valoare si sa ii mentii calitatea! Un montaj profesional este singurul care ii poate intretine buna conditie! Alunga orice tentatie a improvizatiei daca iti doresti performanta imediata si pe termen lung! Alege sa efectuezi aceasta manopera intr-un atelier de specialitate!

Specificatii tehnice:
• 8 randuri de intarituri ( excrescente )
• Lungime de 1505 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura