Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 641903

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641903
Cod produs
LJ14VE5U-IA
Out Of stock
Descriere
Deoarece stim cat de important este utilajul tau pentru tine, vrem sa te ajutam sa il mentii in starea optima de functionare! Venim in intampinarea nevoilor tale cu acest rulment grup conic punte Carraro 641903 revolutionar. Are in componenta un material foarte bun! Eficienta sa va fi clar dovedita, asta si pentru ca este o componenta originala Carraro! Ea ajunge in depozitul nostru tocmai din Japonia, acolo este locul in care se fabrica. Pentru si mai multe detalii, cere cat mai curand o oferta!

Comanzi acum o piesa extraordinar de buna, dar merita sa stii cum cresti performanta utilajului! Rulmentii acestia este bine sa-i montezi in pereche. Pinionul de atac trebuie sa aiba asigurata miscarea de rotatie fara excentricitate fata de axa. Simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac ar fi foarte bine sa-l inlocuiesti. Alege sa faci un montaj profesionist la service-uri autorizate! Poti apela si la serviciile noastre! Suntem mereu pregatiti sa te ajutam!

Rulment grup conic punte Carraro 641903 - manevrezi utilajul in siguranta!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest rulment grup conic pentru punte Carraro 641903 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment grup conic punte Carraro 641903 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura