Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 368576

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 368576
Cod produs
D3TRPFJ2-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic punte Carraro 368576 - o splendoare! Specialistii in mecanica au recunoscut in unanimitate ca reprezinta o investitie de incredere maxima. Originala Carraro, componenta este foarte bine realizata si are un material de cea mai buna calitate. In Japonia are loc fabricarea acestui rulment si noi mentinem permanent alimentat stocul. Astfel, tu si utilajul tau aveti acces rapid la acest produs de top. Il poti comanda oricand poftesti, iar costul sau este profitabil!

Stim ca finantele sunt importante, deci nu arunca banii pe fereastra pe produse care nu sunt insotite de garantie sau nu se potrivesc cu utilajul tau! Cere ajutorul expertilor nostri si vei primi multe sfaturi legate de mentenanta utilajelor pe care le detii. Chiar acum iti vom spune cum sa ai grija de aceasta componenta! Trebuie sa o montezi in pereche! Pinionul de atac va avea o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa. Iar simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac se inlocuieste neaparat.

Rulment grup conic punte Carraro 368576 - cere oferta pentru aceasta componenta!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Rulment grup conic pentru punte Carraro 368576 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment grup conic punte Carraro 368576 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura