Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 147243

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 147243
Cod produs
H56QBCY1-O-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei un rulment original Carraro de cea mai buna calitate? Alege acest rulment grup conic punte Carraro 147243 din oferta noastra si nu vei regreta! Iti recomandam acest rulment care este o piesa deosebit de eficienta si durabila! Ea se fabrica in Japonia, special pentru proprietarii de utilaje ce isi doresc maxima performanta. O poti comanda chiar acum la numerele de telefon afisate, trimitandu-ne un e-mail sau completand formularul propus. Piesele vor fi ale tale in cel mai scurt timp posibil!

Nu uita! Este indicata montarea in pereche a rulmentilor pentru a asigura o miscare de rotatie a pinionului de atac lipsita de joc fata de axa. In plus, te sfatuim sa inlocuiesti si simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Astfel, te vei putea bucura si mai mult timp de noua achizitie. Pentru a afla mai multe detalii despre acest rulment, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne suni si unul dintre consultantii tehnici te va prelua imediat.

Rulment grup conic punte Carraro 147243 - elementul indispensabil utilajului tau!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest rulment grup conic pentru punte Carraro 147243 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram rulment grup conic punte Carraro 147243 prin intermediul serviciilor de curierat rapid, peste tot in tara, iar produsele dorite ajung la tine in cel mai scurt timp. Plata se realizeaza in sistem ramburs si este posibila si o verificare a pieselor, pentru a te asigura ca totul este in perfecta ordine. O alta varianta este sa vii direct la sediul nostru, unde noi te vom astepta!

Alege profesionistii nostri pentru a realiza montajul pentru tine si nu vei avea niciun regret! Ei vin direct la punctul tau de lucru, ajungand rapid acolo dupa solicitarea ta, cu o presa mecanica, cu ajutorul careia este indicat sa fie montati rulmentii, pentru a ii feri de defectiuni premature. Lucram doar cu specialisti, astfel incat tu sa fii perfect multumit si avem colaborari cu numerosi mecanici si ateliere mobile din tara. Intampini probleme la utilajul tau? Ai nevoie de o reparatie, reconditionare sau doresti sa programezi revizii periodice? Suntem aici pentru tine. Suna-ne si afla mai multe!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura