Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Grup conic pentru punte Carraro 147243

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 147243
Cod produs
HTW29XRB-A
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este o platforma tehnica utilata cu multa pasiune pentru piesele de schimb de ultima generatie! Scopul nostru este sa iti oferim spre folosinta o colectie de piese de durata, un ajutor concret pentru o activitate de productie fara intreruperi.
Acest grup conic punte Carraro 147243 este disponibil in permanenta pe stocul nostru si poate fi livrat catre tine in orice zona din tara!

Piesele noastre sunt fabricate in ateliere tehnice de ultima generatie!
Acest grup conic pentru punte Carraro 147243 se lucreaza in cadrul unui laborator tehnic super modern de pe teritoriul Italiei si intruneste toate calitatile unei productii rezistente. Prelucrat dintr-un material dur, tratat termic si testat pentru siguranta utilizatorilor, rezista si celor mai intense conditii de munca.
Are rolul de a transmite cuplul de putere de la cardan catre diferential si planetare.

Grupul conic contine:
• Pinionul de atac
• Coroana de atac
• 4 saibe distantiere

Echipa noastra este cel mai dinamic asistent tehnic pe care l-ai intalnit!
Indiferent care este situatia intampinata de tine, fii sigur ca am mai intalnit-o si avem pentru ea o multime de recomandari, in functie de modelul pe care il detii!
Suntem gata sa raspundem solicitarilor tale, trebuie doar sa ceri cu indrazneala serviciul nostru gratuit de consultanta!
• Te ajutam sa faci selectia potrivita
• Iti oferim contacte sigure pentru un montaj perfect
• Stabilim impreuna un plan personalizat de intretinere al utilajului tau
• Venim catre tine daca ai defectiuni ce necesita interventie de urgenta la fata locului. Putem sa punem in miscare utilajul tau imobilizat alaturi de echipa noastra mobila de profesionisti, gata sa actioneze, indiferent in ce zona din tara

Acest grup conic punte Carraro 147243 poate fi achizitionat cu incredere, intrucat se livreaza alaturi de un certificat de garantie din partea producatorului - valabil 6 luni! Acesta iti este incredintat la primirea coletului, alaturi de factura si se poate folosi pentru defectiunile din fabrica.

Poti sa achizitionezi acest grup conic punte Carraro 147243 printr-un apel telefonic la unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Poti, la fel de usor, sa inregistrezi cererea ta direct in site-ul firmei! Noi ne ocupam de o livrare cat mai rapida, pentru ca utilajul tau sa iasa din dificultate cat mai curand.
Produsul poate ajunge in localitatea ta in aproximativ 24 de ore, cu plata la livrare!

Montajul este un pas extrem de important si iti recomandam sa il tratezi exact asa, caci piesa de schimb are 100% nevoie de un montaj optim! Cel mai corect ar fi sa apelezi la un atelier de specialitate, iar daca nu cunosti unul, sa ceri o recomandare sigura. Dupa cum am mentionat si mai sus, noi te putem ajuta, indiferent in ce zona te afli.
Ai incredere in serviciile calificate ale unui profesionist cu experienta si alege calea cea mai sigura, pentru a nu risca propria ta investitie.

Specificatii tehnice:
• Pinionul de atac are 21 de dinti la prinderea de flansa cardanului
• Pinionul de atac are 12 dinti la capatul conic
• Coroana de atac are 32 de dinti

Codul produsului: HTW29XRB-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura