Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 641813

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641813
Cod produs
UO76NWLJ-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic punte Carraro 641813 - permite o utilizare in conditii grele de munca! S-a folosit un material rezistent si potrivit tipului intens de solicitare la care iti expui permanent utilajul. Piesa este originala Carraro. Daca te astepti sa aiba tone de calitati tehnice, atunci poti sta linistit pentru ca nu te va dezamagi. Ea se produce in Japonia si respecta fiecare standard de productie in vigoare. Comanda cu incredere! Pe langa eficienta, vei avea si un pret tare profitabil!

Asigura-te ca montajul este executat de un profesionist si nu risti nimic printr-un montaj aiurea care te va lipsi de avantajele garantiei. Alege sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Pinionul de atac nu va avea afectata miscarea de rotatie fata de axa. Nu va exista strop de excentricitate sau joc. Pentru ca interventia sa fie una excelenta, schimba odata cu rulmentii si simeringul. Acesta trebuie sa fie nou si eficient in etansizarea puntii la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment grup conic punte Carraro 641813 - fabricata la standarde inalte de calitate!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Acest rulment grup conic pentru punte Carraro 641813 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment grup conic punte Carraro 641813 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura