Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru punte Carraro 641813

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641813
Cod produs
NGEKJ38Z-IA
Out Of stock
Descriere
Avem acest rulment pinion atac punte Carraro 641813 pregatit in depozit! Este o piesa produsa de Carraro! Componenta indeplineste toate principiile pentru o functionare de lunga durata, in siguranta. Japonia este tara in care acest rulment se fabrica. Livrarea se va face in 24 de ore de la plasarea comenzii. In colet vei regasi si certificatul de garantie, bineinteles. Reperul original din oferta noastra este alegerea cea mai buna! Eficienta sa este mai mult decat ai fi sperat!

Insistam de fiecare data cand un client achizitioneaza o piesa si pe partea de mentenanta! Insotim cumparaturile cu sfaturi practice. In cazul achizitionarii rulmentului, cel mai bine ar fi sa il montezi in pereche. O miscare de rotatie a pinionului de atac va fi asigurata cu succes. Nu va exista excentricitate sau joc fata de axa. Alt sfat la fel de bun este sa schimbi simeringul. El este elementul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Contacteaza-ne si iti oferim mai multe informatii ajutatoare!

Rulment pinion atac punte Carraro 641813 - garanteaza functionarea optima!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru punte Carraro 641813 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest rulment pinion atac punte Carraro 641813 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura