Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru punte Carraro 380999

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 380999
Cod produs
VWC9E6M4-IA
Out Of stock
Descriere
Utilajele grele au nevoie de mai multa atentie decat pare la prima vedere. Pentru functionarea optima a utilajului tau, alege acest rulment pinion atac punte Carraro 380999 care prezinta calitati tehnice excelente! Ce il face asa de deosebit te vei intreba. Cu siguranta faptul ca este un reper original Carraro este marele sau atu! Vorbim aici de calitate superioara, de materiale perfecte si prelucrate desavarsit. Acest produs se fabrica in Japonia. Tu te poti bucura de calitatile sale chiar maine daca plasezi comanda in cursul zilei de azi.

Tine cont de sfaturile noastre! Minunat ar fi pentru utilajul tau sa montezi acest rulment in pereche. Inlocuirea ambilor rulmenti va aduce un strop in plus de eficienta pinionului de atac. Acesta va avea asigurata o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa. La fel de binevenita este inlocuirea simeringului. Aceasta componenta joaca rolul de a etansa puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Perfect, ai facut o achizitie fantastica si montajul va iesi minunat cu indeplinirea sfaturilor noastre!

Rulment pinion atac punte Carraro 380999 - ofera o inlocuire de durata!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest rulment pinion atac pentru punte Carraro 380999 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment pinion atac punte Carraro 380999 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura