Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru punte Carraro 641903

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641903
Cod produs
XWTH3P01-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac punte Carraro 641903 - componenta ce aduce un succes real reparatiei pe care o vei face! Despre calitatea ei iti putem spune doar atat: este exceptionala si ai garantata o lunga utilizare in conditii de siguranta maxima! Carraro o produce in uzinele de mecanica din Japonia. Calitatea excelenta a materialului creste eficienta in timp a rulmentului. Este componenta care se remarca prin fiabilitate! O gasesti la noi in depozit si iti putem livra coletul in 24 de ore!

Ce ar mai fi de facut acum ca te-ai hotarat sa faci comanda? Ar fi bine sa duci lucrurile la bun sfarsit in mod exemplar. Inlocuieste rulmentii in pereche! Montajul este foarte important. Vei asigura miscarea de rotatie a pinionului de atac fara excentricitate fata de axa. Ar mai fi ceva de adaugat, sa inlocuiesti tot in cadrul acestei interventii si simeringul. O etansare corecta a puntii la locul de intrare al pinionului de atac este obligatorie! Pentru mai multe informatii, ia legatura cu asistentii nostri!

Rulment pinion atac punte Carraro 641903 - ofera maximul de calitate!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Acest rulment pinion atac pentru punte Carraro 641903 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac punte Carraro 641903 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura