Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pinion atac pentru punte Carraro 641903

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641903
Cod produs
QL3Z5BPN-A-BT
Out Of stock
Descriere
Cele mai performante produse de pe piata se regasesc chiar acum pe rafturile noastre. Nu ne lipseste nimic pentru a te putea asista tehnic! Putem aduce si cea mai rara sau scumpa piesa fabricata, daca ai nevoie de ea in activitatea ta zilnica. Probabil ca acum cauti sa faci cateva imbunatatiri la etansari, asa ca trebuie sa faci cunostinta cu acest simering pinion atac punte Carraro 641903 din oferta noastra. Este un element uzual, prieten cu angrenajul in care il montezi, caci protejeaza eficient impotriva factorilor externi.

Noi te incurajam mereu sa alegi component fiabile, care iti vor garanta o exploatare indelungata - fara sa iti golesti portofelul. Magazinul nostru este renumit pentru preturile accesibile pe care le oferim clientilor nostri. Atata timp cat colaborezi cu noi, poti remarca un aspect esential: noi nu facem rabat de calitate!

Simering pinion atac punte Carraro 641903 - plaseaza chiar aici comanda ta pentru acest produs exceptional, ce tine la distanta umezeala si impuritatile!
Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Asigura cea mai buna protectie impotriva prafului. Rezistenta crescuta a piesei si pretul foarte bun recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Un asemenea simering de la Carraro are un profil special, de aceea recomandam doar folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele neconcordante intre utilaj si piesele echivalente. Este fabricat, cu responsabilitate, dintr-un cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Totodata, este o piesa originala, in care iti poti pune increderea!

Nu ezita sa ne ceri asistenta tehnica, intrucat este gratuita si se adreseaza tuturor clientilor.
De ce ar trebui sa colaborezi cu magazinul nostru? Pai, la ACN Piese Utilaje nu vei gasi doar niste angajati obisnuiti. Fiecare membru al echipei noastre este un om pasionat de domeniul tehnic, determinat sa exceleze la ceea ce face in fiecare zi. Astfel, aici vei cunoaste o echipa profesionista care va fi alaturi de tine la fiecare pas. Nu trebuie sa mai ai retineri in fata de reparatii! Nu si cand noi ne ocupam de tot. Contacteaza-ne cand te napadesc defectiunile si lasa-ne sa te ajutam. Iti vom gasi piesa de schimb pe care o doresti, te vom ajuta sa plasezi comanda si daca vrei, te ajutam si sa o montezi pe echipamentul din dotare!

Fiindca stim cat de important este sa investesti banii intr-o componenta fiabila, in coletul ce va ajunge la tine vei avea incluse, pe langa acest simering pinion atac punte Carraro 641903, factura si certificatul de garantie. Timp de 6 luni ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica.

Stim cat de important este pentru tine sa nu ratezi nicio clipa. Cand vorbim de munca, timpul inseamna bani. Noi ne asiguram ca produsul ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Plasezi comanda, primesti confirmarea ei si pachetul pleaca deja spre tine. Simplu, nu-i asa? Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica piesa primita la livrare. Poti ridica acest simering pinion atac pentru punte Carraro 641903 si personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Monteaza piesele de schimb cu mare bagare de seama. Nu ai vrea sa pierzi investitia deja facuta, cumparand aceasta piesa de calitate. Montajul este la fel de important ca piesa in sine, fiind primul pas catre o investitie pe termen lung. Poate influenta atat pozitiv, cat si catastrofic evolutia piesei de-a lungul functionarii. Un montaj gresit o va compromite repede. Daca nu stii unde sa te duci pentru un serviciu calificat, vorbeste cu noi pentru a obtine cateva indicatii!

Specificatii tehnice

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului: QL3Z5BPN-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura