Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru punte Carraro 644926

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 644926
Cod produs
DFWB1I80-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac punte Carraro 644926 - parfum de tehnologie de top! Stai sa-l si incerci, va fi sublim! Pretul promotional si faptul ca este o piesa originala Carraro sunt detaliile care te conving sa investesti cu bucurie in utilajul tau! Tara de origine a produsului este Japonia, in una dintre fabricile renumite ce aduc la viata componente de top! Materialul ce intra in componenta sa este de calitate superioara! Prelucrarea a fost facuta cu mare grija si este reusita! Cere o oferta!

Ca sa fii convins ca ai ales ce trebuie, iti oferim gratuit consultanta tehnica. Avem si servicii de montaj sau mentenanta daca esti interesat de o treaba facuta bine de profesionisti! Mediteaza la o treaba mai intai. Ar fi excelent sa schimbi rulmentii in pereche. Acest lucru favorizeaza miscarea de rotatie fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Pe deasupra, inlocuirea simeringului este esentiala. El este cel care etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Suna-ne pentru informatii detaliate!

Rulment pinion atac punte Carraro 644926 - o minunatie de piesa!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Acest rulment pinion atac pentru punte Carraro 644926 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Acest rulment pinion atac punte Carraro 644926 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura