Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 140415

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 140415
Cod produs
MIOZ71KU-IA
Out Of stock
Descriere
Pe rafturile noastre gasesti componente de ultima generatie, provenite din cele mai importante fabrici din lume! Acest rulment grup conic punte Carraro 140415 se fabrica in Japonia, dar este sub directa coordonare a maestrilor de la Carraro! Cu alte cuvinte, vei beneficia de calitatile unei componente originale! Ce sa-ti mai doresti? Doar zile senine in care sa-ti poti exploata la maxim utilaj. Cu o astfel de piesa montata pe el, va fi mai usor ca niciodata!

Ne permitem sa-ti transmitem cele mai importante sfaturi ale expertilor! Sa inlocuiesti in pereche acesti rulmenti. Asta ajuta foarte mult la o miscare fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac. O alta sugestie este sa inlocuiesti tot acum si simeringul. Unul nou va etansa corect puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Daca ai nevoie si de un mecanic care sa execute reparatia intr-un timp cat mai scurt, avem! Iar daca iti doresti ca utilajul sa se comporte ca scos din fabrica, ai serviciul de mentenanta la un telefon distanta!

Rulment grup conic punte Carraro 140415 - doar la noi ai piese de calitate la fiecare pas!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment grup conic pentru punte Carraro 140415 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Acest rulment grup conic punte Carraro 140415 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura