Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Convertizor pentru buldoexcavator Komatsu WB140-2N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140-2N
Cod produs
CJU8PS7R-AS
Out Of stock
Descriere
Nu rata sansa de a oferi utilajului tau puterea de care are nevoie pentru a performa la cote maxime! Poti face acest lucru optand pentru piese de ultima generatie care sa se potriveasca modelului utilajului pe care il conduci! Acest convertizor Komatsu WB140-2N este alegerea ideala daca iti doresti sa dai un boost de energie sistemului motor! O inventie Carraro care te va multumi pe deplin!

Calitatea este conditia primordiala a pieselor de schimb! Doar in functie de aceasta le alegem si le integram in depozitul nostru! Piesele de inalta calitate pot fi recomandate cel mai bine de profesionisti! Profesionisti care administreaza servicii de ultima generatie! Servicii de care suntem extrem de mandri si care satisfac de fiecare data interesele clientilor nostri!

Cu acest convertizor Komatsu WB140-2N vei da un refresh sistemului motor!
Acorda o atentie deosebita calitatii piesei caci aceasta va hotari modul in care isi va indelini rolul! In privinta acestui convertizor nu trebuie sa iti faci griji! Acesta va asigura forta pe care motorul o va transfera sistemului de transmisie al utilajului. Intotdeauna vei pueta avea incredere in piesele livrate de noi!

Fa-ti stocul de informatii!
Nu astepta ca defectiunile deja prezente sa ia amploare si mai mare! Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si primeste cele mai relevante idei tehnice! Agentii nostri iti vor intocmi in plan personalizat pe care sa-l transformi in rutina ta zilnica! Poti fi indrumat catre ateliere de specialitate pentru montaj!

Ultimul lucru de care ai nevoie este ca un produsin care ai investit sa-ti creeze probleme! Pentru a evita orice neintelegere, oferim pentru acest convertizor pentru buldoexcavator Komatsu WB140-2N garantie timp de 6 luni. Acest lucru este prevazut in certificatul produsului si este valabil pentru defectiunile din fabrica.

Livrarea se efectueaza in cel mai scurt timp gratie firmelor de curierat cu care colaboram! Primesti acest convertizor Komatsu WB140-2N in timpul record de 24 de ore de indata ce ne contactezi la datele afisate pe pagina! Eficienta garantata!

Nu te baza pe ideea ca odata ce piesa e de calitate, ea poate functiona in orice conditii. Un montaj superficial poate afecta serios sistemul tehnic al utilajului si poate anula instant capacitatea piesei de operare! Opteaza pentru o manopera profesionala din prima si bucura-te de o activitate indelungata!

Specificatii

• 6 gauri de fixare filetate, cu diametru = 8,2mm, asezate pe un cerc cu diametru de 153mm
• Diametru intrare arbore = 47mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura