Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator pentru buldoexcavator Komatsu WB140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140
Cod produs
ER3Q7A9N-IA
Out Of stock
Descriere
Radiator Komatsu WB140 - stai sa vezi ce pret bun are! Avem piesa pe stoc, deci timpul de livrare va fi minim. In 24 de ore va ajunge la tine chiar daca esti la mare distanta de noi. Comanzi imediat daca ne suni si iei legatura cu unul dintre consilierii specializati ai firmei. Vei afla de la el cat de bun este acest radiator si cat bine va aduce functionarii motorului buldoexcavatorului. Sistemul de racire va functiona la parametrii optimi. Iar surprizele neplacute se vor tine departe de activitatea ta!

Buldoexcavatoarele Komatsu WB140-2, Komatsu WB140-2N, Komatsu WB140PS-2 si Komatsu WB140PS-2N se pot bucura de beneficiile acestei echivalente de succes. Compatibilitatea este asigurata! Contacteaza-ne si, de fiecare data cand vrei sa repari buldoexcavatorul, iti punem la dispozitie oferte avantajoase si consultanta tehnica gratuita. Un asistent ACN Piese Utilaje este gata sa-ti ofere pe tava toate cunostintele sale!

Radiator Komatsu WB140 - se adapteaza mediului de lucru!
In timp ce utilajul este pornit, motorul functioneaza la temperaturi foarte inalte. In cazul in care radiatorul nu ar exista, motorul s-ar supraincalzi, lucru care ar duce la distrugerea sa totala. In cazul in care motorul nu este racit corespunzator, acesta nu va functiona corect. Caldura generata de combustie poate afecta motorul, daca acesta nu este racit. Radiatorul este o componenta care trebuie intretinuta, astfel incat sa fie curatata periodic, iar lichidul de racire sa fie inlocuit la timp. Supraincalzirea motorului poate fi cauzata de intretinerea necorespunzatoare a radiatorului.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Acest radiator pentru buldoexcavator Komatsu WB140 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest radiator Komatsu WB140 pe care il doresti!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

700x570x180mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura