Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru buldoexcavator Komatsu WB140-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140-2
Cod produs
D78FISBG-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui alternator Komatsu WB140-2 fa un popas aici.  Il avem si este in cea mai buna forma posibila. El el se adauga la o gama extrem de larga de piese de schimb pe care le-am adus special pentru utilajele tale si care acopera cam tot ce inseamna defectiuni din exploatare. Nu trebuie decat sa ne suni sau sa ne scrii. Sau, daca esti prin apropiere, vino sa il ridici personal. Ne va face placere sa ne cunoastem.

Suntem alaturi de tine. Si la bine si la greu. Faptul acesta este articol din Constitutia tarii. Sau ar trebui sa fie. Si tot putem gasi comparatii care sa defineasca parteneriatul puternic care ne leaga. Suntem mandri de realizarile tale pentru ca stim ca, undeva acolo, sunt si ale noastre. De aceea iti punem la dispozitie cele mai bune servicii, cele mai bune produse, cele mai bune ganduri. Gandim pozitiv si asta se va transmite si utilajului tau.  Invatam din fiecare experienta si lucram sa ne imbunatatim serviciul. Mereu bucurosi sa ne reauzim.

Alternator Komatsu WB140-2 sau dintr-una buna in alta si mai buna
Aceasta piesa are rolul de a transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului.

Cine e cu noi scapa de nevoi
Uneori nu poti sa te bucuri de diminetile frumoase de vara. Mai ales cand ai vreun utilaj, doua oprite si nu stii de ce. Fireste, sunt lucruri care te depasesc. Ai o gramada de competente, numai pe aceea de specialist in utilaje nu.  Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini tot acest neajuns. Trebuie doar sa ne apelezi, iar colegii nostri iti vor oferi pe loc si gratuit: o identificare reala a problemei, recomandari pentru montaj, expeditie urgenta a produsului. Si mai sunt. In rest, bucura-te de aceste dimineti.

Garantie
Produsele care ajung la noi in depozit au toate certificarile necesare. Nu vin de nicaieri. Astfel, acest alternator pentru buldoexcavator Komatsu WB140-2 va sosi la tine doar insotit de toate documentele lui. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Nu vei plati tu erorile altuia.

Livrare
Efectuam expeditiile in moduri cat mai simple si care economisesc cel mai mult timp.  Acest alternator ajunge in curtea ta sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. La alegere. Poti face plata la livrare. Si tot la primire poti verifica pachetul inaintea platii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Montajul este ultimul pas al drumlui piesei catre tine si nasul nasterii piesei de schimb ca element functional al utilajului. Nu-ti bate joc de acest moment, caci este cel mai important. Tocmeste un mecanic bun sa faca lucrarea si totul va decurge de minune. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice
• 12V
• 60A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura