Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Convertizor pentru buldoexcavator Komatsu WB150PS-2N

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150PS-2N
Cod produs
TVRW4BKF-AS
Out Of stock
Descriere
Presiunile si socurile de peste zi asupra utilajului tau pot fi decisive daca acesta nu este intretinut cu responsabilitate! Acest convertizor Komatsu WB150PS-2N este o optiune tehnica de succes pentru sistemul motor! Producatorul Carraro s-a asigurat si de aceasta data ca va veni in sprijinul industriei cu o creatie de top! Iti oferim cele mai bune alternative de pe piata pentru performanta indelungata!
Niciodata nu ti se da o dorinta fara puterea de a o transforma in realitate! Asa ca nu te lasa descurajat de problemele  care iti apar in cale! Mai ales acum, cand ne-ai gasit pe noi! O comunitate plina de idei si oportunitati pentru evolutie! Beneficiaza de cele mai renumite servicii de pe piata, servicii care au inlaturat si cele mai complicate impedimente! Intra in legatura cu specialistii!

Utilizeaza calitatea cu acest convertizor Komatsu WB150PS-2N rezistent!
Stim ca iti doresti ca piesa in care ai investit sa fie una de cursa lunga! Un astfel de convertizor va face transferul de cuplu sau forta de la motorul vehiculului tau, la sistemul de transmisie al acestuia. Daca vrei sa ai garantia puterii de transfer intre motorul masinariei si sistemul sau de transmisie, atunci mergi la sigur cu o piesa de calitate superioara!

Oportunitatea bate la usa! Deschide-i!
Exact asa cum auzi! Este vorba despre serviciul gratuit de consultanta! Alaturi de agentii nostri vei identifica si selecta corect piesele necesare, vei fi indrumat catre ateliere de specialitate si vei primi orice informatie de actualitate! Vei primi cel mai autentic plan de intretinere al utilajului si activitatii! Caci pentru cele mai bune idei, ai nevoie de cei mai buni oameni!

Protejeaza-ti investitia! Ai nevoie de garantie! Iar acest convertizor pentru buldoexcavator Komatsu WB150PS-2N dispune de ea timp de 6 luni! Vei primi in coletul produsului un certificat de garantie valabil pentru defectiunile din fabrica!

Suntem eficienti! Suntem pe faza! Ne vom conforma dorintei tale de a primi acest convertizor Komatsu WB150PS-2N cat mai repede! Chiar in 24 de ore, oriunde in tara! Intar pe pagina de contact si ia legatura cu noi in cel mai scurt timp!

Nu risca sa-ti supui utilajul unor servicii superficiale care ti-l pot compromite! Mergi la un atelier de specialitate si lasa treaba pe mainile specialistilor! Durata de exploatare va fi una indelungata iar investitia ta va fi meritat! Mentine calitatea piesei intacta cu un montaj profesional!

Specificatii
• 6 gauri de fixare filetate, cu diametru = 8,2mm, asezate pe un cerc cu diametru de 153mm
• Diametru intrare arbore = 47mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura