Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Texaco 10W-40 API CI-4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Texaco 10W-40 API CI-4
Cod produs
2FSH7TB3-AT
Out Of stock
Descriere
Motorul utilajului tau este puternic, dar oare va ramane asa mereu? Conditiile de exploatare nu-s din cele mai usoare, dimpotriva, de aceea trebuie sa ai grija de el permanent, ca sa poata functiona in parametri optimi. Ai nevoie de un lubrifiant de calitate superioara, care sa-i ofere maxima protectie motorului, indiferent de cat de grele i-ar fi sarcinile. Acest ulei motor Texaco 10W-40 API CI-4 satisface cu brio nevoile motorului tau, ajutandu-l sa obtina performanta maxima si sa se mentina tanar mai multa vreme. Pune-l la incercare!

Iar daca nu esti convins ca ar fi compatibil, hai sa aflam impreuna. Suna-ne si furnizeaza-ne date elementare privind motorul utilajului tau! Vom gasi cea mai buna solutie de lubrifiere pentru el, ca sa poata da randamentul pe care ti-l doresti. De altfel, orice alta chestiune tehnica o putem rezolva cat ai zice „peste”, pentru ca stim cat de important este sa ai la indemana ingredientele necesare. Le gasesti la noi, oricare ar fi nevoile utilajului tau. Piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, pentru utilaje bine intretinute. Convinge-te!

Ulei motor Texaco 10W-40 API CI-4 - alegerea ideala pentru motoare puternice in orice situatie!
Acest ulei motor Texaco 10W-40 API CI-4 este formulat pentru a asigura performante fiabile in ce priveste mentinerea calitatii uleiului, fiind destinat motoarelor diesel Euro I,II, III, IV si V. Asigura protectie impotriva depunerilor de namol la temperaturi scazute sau a oxidarii la temperaturi ridicate, impiedicand totodata formarea depunerilor pe pistoane. Performantele sale in ce priveste capacitatea de curatare si controlul aciditatii confera fiabilitate si previn coroziunea motorului si a lagarelor. Protejeaza optim impotriva uzurii cauzate de funingine sau de depuneri si previne cresterea excesiva a vascozitatii precum si colmatarea filtrului. Proprietatile sale garanteaza, de asemenea, prelungirea duratei de viata a motorului.

Cand ai intrebari, da-ne de veste!
Suntem bucurosi sa te putem ajuta, asa ca, ori de cate ori te confrunti cu o dilema, nu ezita sa ne contactezi. Defectiunile tehnice vin adeseori cand nu te astepti si in momentele acelea neplacute, o mana de ajutor este intotdeauna bine-venita. Mai ales cand e si gratis, de ce sa nu profiti de acest avantaj. Consultanta pe care ti-o oferim este gratuita, iti poti lasa problemele in grija noastra, vom gasi cele mai eficiente solutii pentru intretinerea utilajului tau. Contacteaza-ne!

Stim ca time is money, asa ca iti livram acest ulei motor Texaco 10W-40 API CI-4 super rapid, in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. E suficient sa ne suni sau cere o oferta online. La fel de bine, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Destinat motoarelor diesel Euro I,II, III, IV si V
Poate fi utilizat in motoare diesel aspirate sau supraalimentate, cu sau fara sistem de racire intermediara, asigura performanta in majoritatea  motoarelor prevazute cu sistem de recirculare a gazelor arse (EGR), a celor prevazute cu sistem de reductie catalitica selectiva (SCR) si in motoare fara sisteme de post-tratare a gazelor de esepament cu filtru de particule diesel (DPF).
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura