Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Lichid frana LHM MS-2155 Petronas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
LHM MS-2155 Petronas
Cod produs
UL6Y5PWS-AT
Out Of stock
Descriere
Sigur nu-ti doresti sa ai probleme cu franele, de aceea este esential sa alegi un lcihid de frana de cea mai buna calitate, care sa fie eficient chiar si in conditii dificile si indiferent de temperatura. Iti recomandam acest lichid frana LHM MS-2155 Petronas de inalta calitate, cu proprietati excelente pentru sistemele de frana. Compresibilitatea scazuta este un atu pe care nu-l poti trece cu vederea, la fel si punctul ridicat de fierbere. Gradul sau de vascozitate este potrivit chiar si aplicatiilor grele, te poti baza pe el.

La noi vei gasi o sumedenie de produse destinate intretinerii utilajelor tale. Le selectionam cu atentie, principalul criteriu fiind calitatea superioara. Orice consumabile sau piese de schimb ti-ar trebui, iti vom oferi intotdeauna ce e mai bun. Si, ca sa iti fie cat mai simpla remedierea defectiunilor cu care te confrunti, iti oferim si suport tehnic, astfel ca vei fi sigur intotdeauna ca faci achizitiile potrivite utilajului tau si ii oferi o intretinere impecabila. Suna-ne, consultantii nostri iti stau la dispozitie!

Lichid frana LHM MS-2155 Petronas - calitate superioara pentru utilajul tau!
Acest lichid frana LHM MS-2155 Petronas este un fluid mineral hidraulic de inalta calitate, destinat sistemelor de frana, ambreiaj, de directie si de suspensie, ce poate fi utilizat la utilajele agricole si la cele din domeniul constructiilor. Nu trebuie amestecat cu lichidele de frana sintetice, de tip DOT, pentru ca sunt incompatibile si iti vei afecta serios utilajul. Si nu care cumva sa le inversezi, respecta intotdeauna recomandarea producatorului.

Ai nevoie de ajutor? Da-ne de veste!

Sunt mii de produse destinate utilajelor si de multe ori poate fi dificil sa le alegi pe cele potrivite utilajului tau. Dar nu te lasam sa te ratacesti, iti oferim consultanta gratuita! Asadar, ori de cate ori te afli in impas, contacteaza-ne cu incredere. Avem o echipa de specialisti dornica sa-ti ofere sprijinul de care ai nevoie. Fie ca nu reusesti sa dai de cap unei defectiuni, ori poate nu stii care este piesa sau produsul compatibil cu utilajul tau - solutii exista si le vom descoperi impreuna. Contacteaza-ne, e simplu!

Timpul este pretios si pentru tine, si pentru noi. De aceea iti vom livra acest lichid frana LHM MS-2155 Petronas cat mai rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online ori, daca-ti este mai comod, poti trece pe la noi - avem sediul in apropiere de Bucuresti.

Bidon 1 litru
Punct de fierbere: 293 grade Celsius
Punct de curgere: -55 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura